Langesø Skovene

Fyns sande natur

Skovene

Langesøskoven er en af de mest besøgte skove på Fyn. Langesøskoven er fyldt med forskellige træsorter, som varierer fra nåletræer og til bøgetræer. Skoven er også hjem for de mange dyr, som råvildt, fasaner, hare, ræve og meget mere. Efter man har gået en tur rundt om søen eller en anden tur, så kan man gå forbi Langesø Vaffelhus. Langesø Vaffelhus serverer alt fra kaffe til is, hvor hvis sulten er lidt større kan man med fordel gå til Café Victoria Douglashuset

Men skoven er ikke kun brugt, som det idylliske udflugtsmål. Skoven producerer træer, som bliver solgt, som brænde og nåletræer bliver solgt, som juletræer og pyntegrønt. Derudover er det også jagt i Langesøskoven, så hvis man har interesse indenfor jagt er dette også muligt. 

Brændesalg

Brændesalget på Langesø er hovedsagligt selvskovning, hvor der kan fældes afmærket mindre træer i et område. 
Derudover er det muligt at købe 3 m aflagt træ, som kan afhentes ved skovvej. 

Juletræer og pyntegrønt

På Langesø har vi en lang tradition for at producere juletræer samt pyntegrønt. Denne lange tradition er med til at give en høj kvalitet i vores produktion. 

For privatpersoner, så er juletræs- eller pyntegrøntskøb muligt igennem julemarkedet. 

Læs mere her

 

For erhverv, så kan Langesø levere alle sorteringer indenfor Nobilis og Nordmannsgran. Dette gælder både indenfor juletræer og pyntegrønt.