Fritid & Sport

Fyns sande natur

Fritid & Sport

Skovene omkring Langesøskoven er ikke kun et turistmål for gå-turen omkring søen. Området omkring Langesøen byder også på flere aktiviteter, som kan være sjove for både børn og voksne. Med den skønne natur i fokus på alt fra golfbane til MTB-spor giver aktiviteterne i Langesø en jordnær og autentisk oplevelse af både natur blandet med ens sportsgren.

Mountainbike (MTB)

I Langesø er der to MTB-spor, Nord- og Sydsporet, hvor begge spor er naturskønne og lagt inde i den skønne natur. Derudover er der et teknik spor, så man kan træne sin teknik. 

Nordsporet er en større teknisk udfordring end Sydsporet. Så en god idé kan være at starte på Sydsporet

Ridning

Hvis man har lyst til at nyde en tur i Langesøskoven, så er dette muligt til hest. 

Langesøskoven kan byde på mange smukke ture og mange hyggelige timer med sin hest. Skovturen kan både være en fryd for rytter såvel, som hest. 

Golf

Langesø Golf eller Danmarks skjulte golfperle, som den også bliver kaldt er skåret igennem fredskov i Langesø. Langesø Golf giver en fantastisk naturoplevelse samtidig med en unik golfoplevelse, hvor banedesign og kvaliteten er i højsædet. 

Banen er designet med respekt for naturen og de naturlige konjunkturer i bakkerne, åløb og skoven former banen. Hvis man kommer udenfor det spilbare område vil man opleve den vilde natur. 

Fiskeri

Den langstrakte sø i Langesø har givet navn til området, men samtidig med det er søen også hjemsted for en masse fisk. Forskellige arter, som karper, gedder, sandarter og sågar ål gemmer sig under vandets overflade.