Marked & Messe

I Langesøskoven

Marked & Messe

I Langesø har vi Europa’s største messe indenfor Juletræer og pyntegrønt. Tidligere har Langesømessen været afholdt hvert andet år, men med Skov & Teknik messen inde i det mellemliggende år. De to messer er nu slået sammen og der er nu en samlet Langesømesse hvert år. 

 

Når vinter og juletiden kommer forbi, så kommer Julemarkedet i Langesø. Julemarkedet i Langesø er et traditionsbundet julemarked, hvor flere er kommet igennem flere generationer for at finde “Årets Juletræ”.  Og derudover have en dejlig dag med en tur rundt om søen (eller tage en tur med hestevogn) og lade sig fange af julestemningen fra de forskellige juleboder. 

Julemarked

Om vinteren byder Langesø på julehygge til det traditionsrige Julemarked ved Langesø. Julemarkedet har for flere været en tradition, som er båret igennem generationer. Især oplevelsen med at købe juletræ er noget flere har som en tradition. Også handlen i de forskellige boder, samt æbleskriver og Glögg efter gå turen rundt om søen eller efter juletræsjagten.

Julemarkedet starter sidste uge i november og slutter 4. adventssøndag. 

Langesømessen

I Langesøskoven har vi hvert år Europa’s største messe indenfor juletræer og pyntegrønt. Til Langesømessen vil Skov & Teknik udstillere også være tilstede, da disse to messer blev lagt sammen til én. Langesømessen har i mange år været et samlingspunkt for juletræs- og pyntegrøntsbranchen.